МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛОЖИ ТУРБО НА 2000 ТС 8 КЛАПАНА
Известие
Collapse
No announcement yet.
турбо за 2,0тс 8в
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от sheretudis Покажи съобщениеМОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛОЖИ ТУРБО НА 2000 ТС 8 КЛАПАНА) Сменяш дюзите с "по-големи" а ако се наложи и бензиновата помпа сменяш. Добавяш разни блоу офффи и други такива и... Това е в общи линии (за налягане до 0.5 в +)
Има и доста други неща де... Принципно идеята е да вкарваш повече въздух в двигателя ,но трябва редом с тоя въздух да вкарваш пропорционално на него и гориво!!! И говорим за ниски налягания все пак...
Успехsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениеможе... даже става и на високи наляганияколко високи .. колега !!!?
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от sheretudis Покажи съобщениеМОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛОЖИ ТУРБО НА 2000 ТС 8 КЛАПАНА
Има ли нещо по-конкретно да попиташ или да заключвам темата?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Абе и аз отдавна имам един такъв въпрос-може ли да си сложа спортно окачване....при положение,че нямам пари за таковаШегата настрана,темата е много интересна и ако беше по-конкретен въпросът на колегата,може да стане добре.На мен ми е интересно дали може да се направи,без да се сменят буталата,биелите и коляновия вал с ковани и без изобщо да се отваря моторът?
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеНа мен ми е интересно дали може да се направи,без да се сменят буталата,биелите и коляновия вал с ковани и без изобщо да се отваря моторът?
Ако успееш да го разредиш малко до към 8-8.5:1, може да ползваш оригиналните железа на мотора, но кой знае какво не трябва да очакваш - всеобщото мнение е такова.
Има такъв проект в движение - vegatta можеш да питаш за подробности него на ЛС.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment